Etusivu Matkailupalvelut Virrat Lomasaari Marttinen

Lomasaari Marttinen

marttinen

Saari täynnä tekemistä ja toimintaa!
Marttinen sijaitsee Virroilla kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla saarella kauniin vesistön ympäröimänä. Tarjoamme monipuolisia matkailu-, ohjelma-, kokous- ja juhlapalveluita vuoden ympäri!

Yritysasiakkaille tarjoamme korkeatasoisia kokous-, ateria- ja majoituspalveluita. Marttisen entinen pappila on nykyisin suosittu juhlatalo, jonka arvokkaassa ympäristössä ja viihtyisissä tiloissa voi järjestää erilaisia juhlia.

Järjestämme seikkailullista ja elämyksellistä toimintaa kaikenikäisille. Erilaisiin aktiviteetteihin ja harrastelajeihin on turvallista tutustua ammattitaitoisten ohjaajien johdolla kaikkina vuodenaikoina. Marttisen ohjelmien suunnittelussa ja kehittämisessä pyritään huomioimaan ryhmien erityistarpeet. Marttisen ohjelmapalvelut sopivat myös kansainvälisille ryhmille. Marttisen ohjelmapalvelut


Lomasaaren hirsihuvilat

Majoitustilaa löytyy Lomasaaren juuri peruskorjatuista hirsihuviloista, joissa on tupakeittiö, 3 – 4 makuuhuonetta, 2 WC:tä ja sauna. Yhteensä yksitoista 7 – 8 henkilön huvilaa. Kodikas ja viihtyisä vaihtoehto. Jokaisessa hirsihuvilassa on järvinköala.

Nuorisohotelli

Viihtyisässä hotellissa on kolme erillistä rakennusta ja yhteensä 25 huonetta, joissa on oma WC, suihku sekä vuodepaikat 2-6 henkilölle. Hotellin verannalta on järvinäköala!

 

Virtain Perinnekylä

Virtain Perinnekylä on koko perheen museo- ja matkailukohde sekä kesäinen virkistysalue luonnonkauniilla Marttisen saarella.
museokohteet ovat avoinna ryhmille tilauksesta ympäri vuoden.
Lue lisää

Ryhmille

Virtain Perinnekylä
Herrasentie 16, 34800 Virrat
p. 044 715 1961
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen


Nuorisokeskus Marttinen — Youth Centre of Marttinen

Herrasentie 16, 34800 Virrat, Finland
Vaihde ja Majoituspalvelut p. 03 485 1900
Nuorisopalvelut p. 03 485 1926 (ma-pe klo 9.00-16.00)
Kokous- ja juhlapalvelut p. 03 485 1921 (ma-pe klo 9.00-16.00)
www.marttinen.fi

 

Viimeksi päivitetty (20.08.2013 14:00)

 
Finnish (Suomi)