Etusivu Matkailupalvelut Virrat Rantaterassi Baarpuuri

Rantaterassi Baarpuuri

Tervetuloa iloiseen ja aurinkoiseen Ravintola Baarpuuriin!

Avoinna kesä-elokuussa joka päivä klo  10-22

Rantaterassin Tapahtumia 2012 :

10.8 s/s Tarjanteen reitin päätös tanssit. FIVE COMETS

25.8 VALOJEN YÖ : Bändi ja ILOTULITUS, fiilistellään valoilla


rantaterassi1
Rantaterassilla on A-oikeudet, joten pihvin kanssa voi nauttia koko kirjon aperitiiveista konjakkiin, kahviin ja viineihin. Ruokalistallamme on salaatteja, pihvejä, kalaa ja kanaa, sekä tietysti burgereita jokaiseen makuun, unohtamatta kahvilatuotteita kuten munkkeja, sämpylöitä, jäätelöä ja karkkia.

Rantaterassi-Baarpuuri on vierasvenesatamana saanut Suomen Purjehdusliiton myöntämän kunniamaininnan Vierasvenesatama 2009.  Vieraileville veneilijöille on tarjolla mm. suihkut, saunamahdollisuus, pesukone ja kuivausrumpu,astioiden pesupaikka,fillareita,päivälehdet ja Wlan-yhteys. Vierasvenepaikka maksaa 6 euroa sähköineen ja sis.suihkun.

rantaterassi2

Takkatupaa ja saunaa on mahdollista vuokrata kokouksiin ja illanviettoihin, tai myös pienempiin juhliinkin. Sopimalla tarjoilutoiveista etukäteen vain mielikuvitus on rajana kulinaristisille makunautinnoille. Lapsille tietysti Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan Herra Hakkaraista.

Kesäpäivän voi helposti viettää Rantaterassin maisemissa. Uimarannalla voi ottaa väriä pintaan tai kuntoilla vaikka vesivyön kera. Upea Rantapuisto odottaa frisbeen heittäjiä ja muita ulkopelejä ja leikkejä harrastavia. Meiltä voit vuokrata myös tenniskentille peliaikaa ja lainaamme tarvittaessa myös pelivälineet.

rantaterassi3 kuvat Jaana Lindblad

Ravintola Baarpuuri - Restaurant Baarpuuri

www.baarbuuri.com

Pohjolantie 5 (laivaranta) 34800 VIRRAT
p. (03) 4851367

Viimeksi päivitetty (06.08.2012 09:46)

 
Finnish (Suomi)