Etusivu Matkailupalvelut Ruovesi Mäkelän Lomatuvat

Mäkelän Lomatuvat

paarakennus

 

Mökkivuokraus

Vuokrattavana eri kokoisia ja hyvin varustettuja mökkejä järven rannalla. Kaikki mökit ovat vain 20 metrin päässä Mäkelänjärvestä, ovat talviasuttavia, sähköllä lämmitettäviä ja seuraavalla varustuksella:
suihku /WC, kylmä/lämmin vesi, sauna, avotakka, sähkölämmitys, jääkaappi, sähköliesi, mikroaaltouuni, TV/radio, kuisti / terassi, venelaituri, oma vene.

Osalle mökeistä voi ottaa lemmikkieläimiä mukaan, varmista mille mökeille lemmikkejä voi tuoda!
Maatilan pihapiirin tuntumasta on mahdollista vuokrata myös kahta isompaa rakennusta, jotka ovat maatilamatkailussa aamiaismajoitustiloina.

pikkutupa_p5

Maatilamatkailu

Maatilallamme on mahdollista varata aamiais-majoitusta ja puolihoitoa pihapiirin rakennuksissa Mäkituvalla tai Lomatuvalla. Aamiaismajoitus sisältää majoituksen, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä aamiaisen. Puolihoito sisältää aamiaismajoituksen lisäksi päivällisen tulopäivänä tai lounaan lähtöpäivänä.

Maatilan eläimiin on mahdollista tutustua isäntäväen opastuksella! Tilalla on lehmiä ja vasikoita, kissoja, Aku-kani, Lyyli-kuttu ja Ville-hevonen.

Ohjelmapalvelut

Meillä voi pitää kokouksia, työporukan tyky- ja virkistyspäiviä tai saunailtoja. Opastetulla metsäretkellä ” Vihreän kullan poluilla” saa aimo annoksen metsätietoutta. Tarjoamme erilaisia ateriapalveluita ryhmille päärakennuksen hirsipirtissä.

 

Lisätietoja www.makelanlomatuvat.fi

Mikko ja Teija Lindell
Mäkelänjärventie 372
35500 KORKEAKOSKI

Puh./Fax
+358 3 472 6934
+358 400 369 866 / Teija
+358 40 743 2236 / Mikko

Sähköposti
myynti(at)makelanlomatuvat.fi

Viimeksi päivitetty (20.08.2013 09:38)

 
Finnish (Suomi)