Etusivu Kylätalot Virrat Vaskivesi

Vaskivesi

 

vaskivedenns

VASKIVEDEN NUORISOSEURA RY

Vaskivedentie 1475
34710 Vaskivesi

Pj. Arto Taisto 0400 739 187
Siht. Pirjo Järvinen 050 3074370

www.vaskivesi.fi

Vaskiveden Nuorisoseuran toimitalo sijaitsee keskellä kylää, Kuru – Virrat – maantien vieressä. Toimitalo antaa mahdollisuuden laajamittaiselle toiminalle kylässä, joka on tunnettu aktiivisuudestaan.  Alkuperäinen osa talosta oli rakennettu kauppahuoneistoksi, mutta nuorisoseuran perustamisen jälkeen 1919 talo makasiineineen ja laivalaitureineen siirtyi VNs:n omistukseen. Vuonna 1933 rakennettiin salin ja näyttämön osuus. Lisäsiipeen valmistui 1987 laajennettu näyttämö, esiintyjien pukuhuoneet vessoineen, ajanmukainen keittiö sekä alakertaan kerho- ja varastotiloja. Vanhassa osassa on toimistohuone, ravintolaa ja talonmiehen asuntoa on kunnostettu useaan otteeseen. Ns:n talossa on tilat 170 hengelle, sali, näyttämö, kahviastiasto ja pöytäliinat, sisä wc:t ja naisten suihkutilat

Nykyään talo on päivittäin vilkkaassa käytössä. Tiloissa järjestetään seuran omia juhlia ja toimintoja kuten Kalevan Nuoret, Nuori Suomi- ym. urheilukerhot, lentopallo, sähly, kuoro, kansantanssiryhmät, teatteri-, musiikki- ym. ohjelmatoiminta, kilpailut kulttuurin ja urheilun eri alueilla, leirit, retket, perinnepiiri sekä kansainvälinen toiminta. Seurantalolla on lisäksi ulkopuolista käyttöä. Kesällä on hiljaisempaa, silloin toiminta siirtyy urheilukentälle ja Myllyniemeen.

Talo o­n myös erinomainen paikka perhejuhlien järjestämiseen. Talolla o­n nykyaikainen keittiö, iso kylmiö ja nopea laitostiskikone.

Taloa vuokrataan kaikille halukkaille erikseen sovittavaan hintaan, hinta riippuu siitä, että kuinka ison osan talosta haluaa käyttöönsä ja moneksiko päiväksi.

Kokonaispinta-ala 409 m²


 

Viimeksi päivitetty (25.10.2012 12:18)

 
Finnish (Suomi)